Hoi,

Leuk dat ik je interesse heb gewekt en je nu een kijkje neemt op mijn website Creajee!! Als klein meisje was ik al bezig met creativiteit. Het welbekende ‘theezakjes vouwen’ heb ik jaren gedaan en werd gevolgd door de 3D techniek. Daar maakte ik dan kaarten van die ik vervolgens verkocht om weer nieuwe spullen te kunnen kopen.

Al jaren lang had ik het idee dat ik mijn creativiteit graag met anderen mensen wilde delen. Maar hoe en wat en op welke manier? Het heeft even geduurd, maar mijn idee begint al aardig vorm te krijgen. Twee jaar geleden wist ik nog niets af van het ‘bouwen van een website’, maar inmiddels lukt het me aardig en kijk jij op dit moment naar mijn eigen creatie. Ik moet toegeven een echte techneut zal ik nooit worden, maar het voelt GEWELDIG dat ik dit ‘gebouwd’ heb.

Toen mijn oudste zoon 5 jaar werd was het voor mij als ouder tijd na te denken over een eerste partijtje. Er was zoveel keus en mogelijkheden, maar schrikbarend duur allemaal. Dat was niet wat ik voor ogen had en dus ben ik creatief gaan nadenken naar mogelijkheden binnen een budget dat ik acceptabel vond. Vanaf dat moment is het één van de leukste dingen waar ik als moeder naar uit kijk, het organiseren van een partijtje. Inmiddels heb ik al aardig wat partijtjes mogen organiseren en hoor ik mijn kinderen er nog over praten hoe leuk het was. Ik gun anderen kinderen ook een dag om nooit te vergeten en daarom is het mogelijk om via Creajee een compleet kinderfeestje te organiseren of een creatieve workshop gegeven door Creajee in te plannen.

Ik hoor veel mensen om me heen die zeggen ‘ik ben niet creatief’. Naar mijn mening kun je creatief zijn op verschillende manieren en dat maakt het ook zo leuk! Daarnaast zorgt creativiteit voor ontspanning, beleving en prachtige creaties en dat is precies wat ik met Creajee wil bereiken! Door middel van mijn blog ben ik lekker creatief bezig, deel ik mijn ervaringen en hoop ik anderen te inspireren en motiveren om zelf creatief aan de slag te gaan.

Be creative,

Liefs Anne Jitske