Kinderfeestje op maat

Hoera je kind is jarig en daar hoort natuurlijk een partijtje bij!! Bij CREAJEE kun je terecht voor leuke, creatieve, originele en persoonlijke kinderfeestjes!! Een persoonlijk op maat gemaakt kinderfeestje voor €12,50 euro per kind (excl. eenmalige voorbereidingskosten) met een tijdsduur van 2,5 uur. Wanneer het feestje langer duurt zullen hier extra kosten aan verbonden worden.

Complete kinderfeestje verzorgd door CREAJEE om thuis te vieren!!

jongen verkleed in prinsessenjurkPrinsessenfeestje (5 – 6 jaar)

Ben jij dol op prinsessen en wil jij samen met je vriendinnen een dag om nooit te vergeten? Natuurlijk mogen alle prinsessen verkleed komen in hun mooiste jurk en zullen zij door Creajee prachtig geschminkt worden. Nadat de cadeautjes op originele wijze worden uitgepakt begint het feestje dat speciaal voor de jarige op maat gemaakt is.

Klusfeestje (5 – 6 jaar)

Houd jij van klussen en ben je de hele dag in de weer met gereedschap? Ga samen met je vrienden aan de slag en leer de technieken van een echte bouwvakker.

Dinofeestje (6 – 7 jaar)

Ben jij dol op dinosaurussen en een echte held? Durf jij op zoek te gaan naar een heuse schat?? Dan is dit het perfecte feestje voor jou!

Dokters feestje (6 – 8 jaar)

Ben je niet bang voor bloed, kun je anderen goed helpen en wil je later misschien wel dokter worden?? Tijdens dit feestje leer jij een echt verband aan te leggen, zul je een gewond persoon moeten helpen en wordt jij dokter van het jaar!!

Heksen/ tovenaars feestje (7 – 8 jaar)

Heb jij al kennis gemaakt met Eucalypta?? Ben jij dol op magie, ben je dapper en heb je zin in een onvergetelijk partijtje?? Eucalypta neemt je mee in een wereld vol magie waarin vriendschap, vertrouwen en lef centraal staan.

Lego feestje (8 – 11 jaar)

Ben jij gek op lego en kun jij bouwen als de beste? Tijdens dit feestje ga je de strijd aan met je vrienden, worden je hersens op de proef gesteld en creëer je een blijvende herinnering. Natuurlijk is er ook nog genoeg tijd om van een hele berg lego prachtige dingen te bouwen.

Laboratorium feestje (9 jaar)

Creëer een echt laboratorium bij je thuis en ga samen met je vriendjes/ vriendinnetjes aan de slag. Experimenteer met van alles en nog wat, leer en ontdek je van alles wat je nog niet wist.

Slaapfeestje(10+)

Creajee zal niet blijven slapen, maar heeft wel alle benodigdheden om een slaapfeestje bijzonder te maken. Maak je borst maar nat want of er geslapen gaat worden……….?

Challenge partijtje (10+)

Houd jij wel van een uitdaging, dan is dit het perfecte feestje voor jou en je vrienden! Niets is te gek en alles mag….toch??? Ga de uitdaging aan met je vrienden en kom er achter of zij echt alles doen of durven.

Kook/ bak feestje (10+)

Heerlijke geuren, recepten en verschillende ingrediënten. Ga samen met je vrienden aan de slag en maak heerlijke dingen die jullie gezellig met elkaar mogen opeten.

Liever een ander thema of heb je zelf een idee, TOP!! Neem contact op met Creajee en creëer een persoonlijk op maat partijtje om thuis te geven!! Neem contact met ons op via mail info@creajee.nl of telefonisch op 06-24146863